Universitat Politècnica de València

Com ens valoren?Opinions

sobre les jornades
Als alumnes, als professors i a les famílies que visiten la UPV els demanem l'opinió sobre les jornades. Amb aquesta objectiu, l'any passat es van processar 1.058 enquestes. La gran majoria dels estudiants (el 96% dels enquestats), i també dels orientadors i tutors que visiten la UPV (el 98%), pensa que l'organització de les Jornades de Portes Obertes és bona. I el 97% de les famílies recomanaria l'activitat.

A continuació, incloem alguns dels comentaris dels últims cursos.


Alumnes


- Venia amb l'única idea de satisfer la meua curiositat, però m'ha semblat tan interessant el que m'han presentat que he decidit estudiar ací.
- No m'esperava que fora una de les més importants del món i amb estudiants que han tingut tant d’èxit després d'estar ací.
- Perquè m'han agradat molt les instal·lacions i l'ambient, i encara que no tenen la carrera que m'agradaria cursar, sí que m'han fet replantejar-me la decisió, ja que m'han presentat altres graus de gran atractiu.
- Sense haver vingut abans ja sabia que era genial, però veure-ho en persona és completament diferent.
- Perquè m'ha quedat més clar el que vull estudiar en un futur.
- No m'esperava que la universitat oferira tants serveis per a l'alumne.


Famílies


- Ens ho van aclarir tot, tant en les reunions com personalment. Un 10 en tot. Encantats!!!
- Bona organització i bones instal·lacions, a més, hi ha un bon ambient. M'ha resultat una universitat molt atractiva.
- Molt bon treball el de les jornades de portes obertes, per a conèixer el lloc on els nostres fills acabaran de formar-se.
- Perquè a part d'informar-nos en general sobre les titulacions d'interès, hem tingut professors implicats en aquestes titulacions disponibles per a atendre totes les nostres preguntes.
- Jo tenia clar que era una universitat que oferia als alumnes una preparació molt bona, però el professorat, els alumnes, les instal·lacions, material de treball, el campus, tot era millor del que m'imaginava.
- Molt bona iniciativa sobretot per als xics que encara no tenen clar el que volen estudiar en el futur. Jo tornaré amb el meu fill per a veure un altre itinerari. M'ha agradat molt. Enhorabona!


Orientadors i tutors


- Explicacions més clares, major contingut informatiu, millor comunicació dels ponents.
- M'ha semblat una visita molt ben organitzada. Fa temps que no venia i m'han semblat molt millor preparades.
- Cada vegada és més accessible (informació, jornades, orientació...) i feu un treball d'anticipació pel que fa a oferta educativa i serveis excel·lent.
- Perquè crec que és la universitat que més i millor es va adaptant als canvis educatius, formació i inquietuds dels alumnes i perquè realitza una formació global i humana.
- Perquè m'ha permès fer consultes directes i resoldre dubtes que m'he plantejat a l'hora de preparar les meues sessions d'orientació acadèmica.
- És la primera vegada que he assistit i sempre havia pensat que les jornades de portes obertes eren molt útils, però no imaginava que foren tan efectives pel que fa a la resolució de dubtes de l'alumnat.campus UPV de excelenciacampus UPV de excelencia
Universitat Politècnica de València © 2018
EMAS upv